Adliye Kavşağı’ndaki çalışmalar tamamlandı

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü'nce ortaklaşa sürdürülen, Adliye ve Emniyet Müdürlüğü'nün de bulunduğu 201. ve 202. Cadde Kavşağı'nda gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandı.Çalışmalar kapsamında cadde bölünm

Adliye Kavşağı’ndaki çalışmalar tamamlandı

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü'nce ortaklaşa sürdürülen, Adliye ve Emniyet Müdürlüğü'nün de bulunduğu 201. ve 202. Cadde Kavşağı'nda gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandı.

Çalışmalar kapsamında cadde bölünmüş yola dönüştürülürken, oluşturulan kavşakla da önemli bir trafik sorunu aşılmış oldu. Yapılan kavşak ve orta refüjde ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü de çalışmalar yapacak.

Yapılan çalışmalarla hem bölgedeki trafik akışını rahatlatmayı hem de kazaların önüne geçmeyi amaçladıklarını
dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, "Burası şehrimizin önemli bir
ulaşım noktasıydı. Kavşağımızın her bakımdan altyapısı tamamlandı. Buna göre kavşağa sulama hattı,sinyalizasyon hatları da çekildi." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler