Adli Kolluk Yönetmeliğinde değişiklik

Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı Adli Kolluk Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Yönetmelikte yapılan değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı.Buna göre; “Cumhuriyet savcılarınca, adli görevler ile ilgili emir ve talimatlar zorunluluk bulunmadıkça, koll

Adli Kolluk Yönetmeliğinde değişiklik

Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı Adli Kolluk Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Yönetmelikte yapılan değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre; “Cumhuriyet savcılarınca, adli görevler ile ilgili emir ve talimatlar zorunluluk bulunmadıkça, kolluk birimlerinin aralarındaki iş bölümü ile kolluk teşkilatlarının görev ve yetki alanları gözetilerek verilir” şeklinde olan Adli Kolluk Yönetmeliğinin 5. Maddesinin 1. fıkrasının 3. paragrafı, “Cumhuriyet savcılarınca, adli görevler ile ilgili emir ve talimatlar, kolluk birimlerinin aralarındaki iş bölümü ile kolluk teşkilatlarının görev ve yetki alanlarına göre verilir” şeklinde değiştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem