Adil Öksüz ve Zekeriya Öz yakalandı mı?

Gürcistan açıkladı...

Adil Öksüz ve Zekeriya Öz yakalandı mı?
Gürcistan İçişleri Bakanlığı, Fetullahçı Terör  Örgütü'nün (FETÖ) "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün ve hakkında yakalama kararı bulunan eski cumhuriyet savcısı Zekeriya Öz'ün,  Gürcistan'a gözaltına alınarak tutuklandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını  açıkladı.

Bakanlık Basın Birimi Müdür Yardımcısı Tamta Kokeladze, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, Öz ve Öksüz'ün Gürcistan'da bulunduklarına yönelik iddiaların  doğrulanması için ortada yeterli kanıt bulunmadığını belirterek, şu  değerlendirmede bulundu:

"Bu nedenle söz konusu kişilerin Batum'da gözaltına alınarak  tutuklandığı iddiaları doğal olarak  gerçeği yansıtmamaktadır. Şu anki duruma  göre bu kişilerin Gürcistan'da olduklarına ilişkin iddiaların doğrulaması için  elimizde yeterli kanıt yok. Doğal olarak da bu kişilerin burada bulundukları  iddiaları doğrulanmadığı gibi onların Batum'da gözaltına alınması iddiaları da  gerçeği yansıtmıyor."

Bazı basın yayın organlarında, FETÖ darbe girişimine ilişkin  soruşturma kapsamında Ankara'daki Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra  salıverilen FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün  Gürcistan'a kaçtığı iddiaları yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem