Adı Mutluluk oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Karakterlerin gerçek adı ne?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Adı Mutluluk isimli dizinin yeni bölümünde yaşananlar izleyenlere oyuncu kadrosunu merak ettirdi. Ekranlarda boy gösteren yeni yüzler izleyiciler taraıfndan merak edildi. Adı Mutluluk dizisinin oyuncuları, oyuncuları gerçek

Adı Mutluluk oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Karakterlerin gerçek adı ne?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Adı Mutluluk isimli dizinin yeni bölümünde yaşananlar izleyenlere oyuncu kadrosunu merak ettirdi. Ekranlarda boy gösteren yeni yüzler izleyiciler taraıfndan merak edildi. Adı Mutluluk dizisinin oyuncuları, oyuncuları gerçek isimleri ve karakter isimlerini sizler için bir araya getirdik.

 

FOX TV ekranlarında başlayan Adı Mutluluk dizisi şimdiden herkesin sevgilisi olmayı başardı. Yaz günlerinde en çok izlenen dizilerden biri olmaya aday Adı Mutluluk, bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. İşte merak ettiğiniz Adı Mutluluk dizi oyuncuları ve gerçek isimleri:

Adı Mutluluk dizisi hikayesi; Yapımcılığını Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden’in yapımcısı Süreç Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı FOX’un yeni dizisi “ADI MUTLULUK” içinizi ısıtmak için geliyor. Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük yolculuğu hikayesi; Adı Mutluluk! Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur!

 

Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir. Başarılı oyuncu kadrosu, kaliteli senaryosu, heyecanlı ve renkli sahneleri ile Adı Mutluluk bu yazın en ses getiren dizisi olacak...

OYUNCU KADROSU

Ezgi Eyüpoğlu (Kumsal Güçlü)

Ceyhun Mengiroğlu (Eren Yüksel)

Zeynep Bastık (Gonca Gül Duran)

Aslı Bekiroğlu (Sera Yüksel) Biyografisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem