Adana'ya Trabzonlu müdür!

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine Abdullah Yılmaz atandı. Erhan Güngör’ün görevden alınmasının ardından Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine Abdullah Yılmaz getirildi. Yılmaz görevine başladı.ABDULLAH YILMAZ KİMDİR?A

Adana'ya Trabzonlu müdür!

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine Abdullah Yılmaz atandı. 
Erhan Güngör’ün görevden alınmasının ardından Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine Abdullah Yılmaz getirildi. Yılmaz görevine başladı.


ABDULLAH YILMAZ KİMDİR?
Abdullah Yılmaz 1968 Trabzon Of doğumlu. Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini bitiren Yılmaz, Of Gürpınar İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.
Yılmaz daha sonra Of Gürpınar İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, İzmir Aliağa Yenişakran İlköğretim Okulu sınıf öğretmenliği, İzmir Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, MEB EARGED Şube Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Kadro Şube Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü yaptı.
Yılmaz, görev süresi boyunca uzman öğretmenlik unvanının yanında, aylıkla ödüllendirme, 14 takdir, il milli eğitim müdürlüğünce 3 teşekkür, ilçe milli eğitim müdürlüğünce 8 kez teşekkür ile ödüllendirildi ayrıca çeşitli kurslardan sertifikalar almaya hak kazandı.
Abdullah Yılmaz evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler