Adalet Bakanı, Kabataş olayı ile ilgili konuştu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kabataş olayı ile ilgili olarak, “Böylesi bir hadisede, bu çirkinlik karşısında herkesin tavır alması gerekirken bir hanımefendi üzerinden siyasal kavga yapmak doğru değildir” dedi.TBMM Genel Kurulu’nda Özel yetkili mahkemeleri

Adalet Bakanı, Kabataş olayı ile ilgili konuştu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kabataş olayı ile ilgili olarak, “Böylesi bir hadisede, bu çirkinlik karşısında herkesin tavır alması gerekirken bir hanımefendi üzerinden siyasal kavga yapmak doğru değildir” dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda Özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasını içeren yasa teklifi görüşmelerinde muhalefet milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kabataş olayı ile ilgili sorulan bir soruya cevap verdi. Ortada bir Adli Tıp raporu olduğunu belirten Bakan Bozdağ, “Kabataş’la ilgili konuda bir yalandan siz bahsediyorsunuz ama ortada Adli Tıp raporu, ondan sonra da beyanlar var, ama birtakım televizyon görüntüleriyle insanları suçlamak fevkalade yanlıştır. Bakın, siz karar veriyorsunuz, hüküm veriyorsunuz ama bir hanımefendi gelip diyor ki, ‘böyle böyle yapıldı’ ve darp izlerine ilişkin rapor alıyor, raporlar dosyasında duruyor. Onun için de bakın, böylesi bir hadisede bu çirkinlik karşısında herkesin tavır alması gerekirken bir hanımefendi üzerinden siyasal kavga yapmak doğru değildir” diye konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz’ün, “Onu yapan insan değil ama o yalanı uydurarak toplumu bölen de insan değil” ifadelerini kullanması üzerine Bakan Bozdağ, “Yalanı uydurduğunu nereden biliyorsunuz siz?” diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler