Acun'dan sonra Survivor oyunları aldı başını gidiyor!

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Pudding Survivor'da 2 minik puding parçasının hikayesi konu alınıyor. Kafadarlarımızın macerası akıntıya kapılmalarıy

Acun'dan sonra Survivor oyunları aldı başını gidiyor!

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Pudding Survivor'da 2 minik puding parçasının hikayesi konu alınıyor. Kafadarlarımızın macerası akıntıya kapılmalarıyla başlıyor ve hızlı bir şekilde sürükleniyorlar. Bize düşen görev ise onlara bu yolculuklarında yön vermek ve engellere çarpmadan ilerlemelerini sağlamak.

Pudding Survivor reflekslerinizi test eden başarılı bir mobil oyun. Oyunda 2 puding parçasını aynı anda yönetiyoruz ve karşımıza çıkan engellere göre onlara yön veriyoruz. Kimi zaman puding parçalarından birini sağa veya sola yönlendirmemiz gerekirken, kimi zaman ikisini de aynı anda köşelere doğru yönlendirmemiz gerekiyor. Bu iş akıntı hızlandıkça ve oyunda ilerledikçe zorlaşmaya başlıyor ve daha heyecanlı bir hal alıyor.

Puding parçalarını yönetmek için parmağımızı ekranın soluna veya sağına dokunduruyoruz. Eğer iki parçayı da aynı anda köşeye doğru yönlendirmek istersek ekranın sağına ve soluna aynı anda dokunuyoruz. Parmaklarımızı ekrandan kaldırdığımızda ise puding parçaları ilk konumlarına geri dönüyorlar.

Pudding Survivor kısa sürede bağımlılık yapabilen bir mobil oyun. Oyunu bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Survivor Android Oyunu
Televizyon ekranına kilitlenmemizi sağlayan Survivor programı artık mobil platformlarda oyun olarak yerini aldı. Survivor Android Oyunu ile macerada yerinizi almaya hazır mısınız?

Ücretsiz olarak yayınlanan Macera Oyunları türünde yer almakta olan Survivor Android Oyunu, Bigben Interactive imzası taşımaktadır. Şimdiden 1 milyona yakın kullanıcıya ulaşan yapım televizyonda izlediğimiz yarışma programının oyun versiyonudur.

TV programından esinlenerek oluşturulan 4 eleme oyunu bulunan Survivor Android Oyununda, bu eleme oyunlarına göre karakterinizi üst tura taşımaya ve en sonunda şampiyon olmaya çalışıyorsunuz.

İlk olarak kendi karakterinizi yaratmanız gerekiyor. Yaratma işleminden sonra kampa katılıyor ve bu kampı yönetebiliyorsunuz. Survivor Android Oyununda takım çalışmalarının da yeri büyük. Takım çalışmalarına istediğiniz zaman katılabiliyorsunuz.

TV programında yer alan eleme, konsey ve oyunlar aynı şekilde Survivor Android Oyununda da yer alıyor. Hiçbir konuyu atlamamış yapımcılar. Türkiye kullanıcıları için Ünlüler vs. Gönüllüler modu da yer almaktadır.

Kimi zaman dokunulmazlık kazanarak kendinizi garantiye alacağınız, kimi zaman ise yenilgiyi tadacağınız bir oyun sizleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem