Acı Haber: Şehit sayısı arttı

31 yaşındaki Mehmet Kılıç hayatını kaybetti.

Acı Haber: Şehit sayısı arttı
Diyarbakır’da Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’na bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında, temizlik işçisi olarak çalıştığı öğrenilen 31 yaşındaki Mehmet Kılıç hayatını kaybetti.

Diyarbakır-Batman karayolu Bismil yol ayrımında bulunan Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne dün öğle saatlerinde bölücü terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla saldırı yapılmıştı. Patlamada, polis memurları Nazif Kaplan, Salih Zengin, Yakup Kılınç, Siraç Balpetek, Ahmet Gülbahar ile şehit çocuğu 5 yaşındaki Hüseyin Utku Gülbahar ve benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan Mehmet Sarı adlı vatandaş şehit olmuş, 7’si polis, 4’ü teknik personel, 34’ü vatandaş olmak üzere 45 kişi de yaralanmıştı. Saldırıda ağır yaralanan ve istasyonda temizlik işçisi olarak çalıştığı öğrenilen 31 yaşındaki Mehmet Kılıç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler