Acı Haber: 1 şehit 5 yaralı!

14 Aralık 2015 tarihinden bu yana sokağa çıkma yasağın devam ettiği Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonda yeni yıla dakikalar kala yaşanan çatışmada, 1 Özel Harekât polisi şehit olurken, 5 güvenlik görevlisi de yaralandı.   Şırnak'ın Cizre İlç

Acı Haber: 1 şehit 5 yaralı!
14 Aralık 2015 tarihinden bu yana sokağa çıkma yasağın devam ettiği Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonda yeni yıla dakikalar kala yaşanan çatışmada, 1 Özel Harekât polisi şehit olurken, 5 güvenlik görevlisi de yaralandı.
 
Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde güvenlik güçleri tarafından terör örgütü PKK mensupları ve örgütün gençlik yapılanması olan YDG-H'lılara yönelik devam eden operasyonda, dün saat 23.50'de çatışma çıktı. Çatışmada 1 Özel Harekât polisi şehit olurken, 5 güvenlik görevlisi de yaralandı. Yaralı polisler, bölgeye giden ambulans ve zırhlı araçlarla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede teröristlerin etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem