Acı bilanço geldi: 5 ölü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde dün meydana gelen patlamada, 1 itfaiye eri ile bir işçinin öldüğü 3 işçinin de enkaz altında kaldığı bildirilmişti. Gece saatlerinde arama kurtarma ekipleri kimliği belirlenemeyen 2 işçinin cesedini çıkarırken, depoda olduğu

Acı bilanço geldi: 5 ölü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde dün meydana gelen patlamada, 1 itfaiye eri ile bir işçinin öldüğü 3 işçinin de enkaz altında kaldığı bildirilmişti. Gece saatlerinde arama kurtarma ekipleri kimliği belirlenemeyen 2 işçinin cesedini çıkarırken, depoda olduğu düşünülen iki işçinin cesedine ulaşmaya çalışıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İtfaiye ve Arama Kurtarma Sağlık (AKS 110) ekipleri ile Sivil Savunma ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kapı ve laminat üretim deposundan dumanlar çıktığı görülürken, tonlarca yanmış laminat belediye ekipleri tarafından depodan tahliye ediliyor. Çevredeki vatandaşların endişeli bekleyişi devam ederken, bazı itfaiye çalışanlarının dünkü patlamada yaşamını yitiren arkadaşları Ozan Avşar'ın resimlerini yakalarına taktıkları görüldü. Patlamada yaşamını yitiren Ozan Avşar için bugün Yenişehir'deki İtfaiye Daire Başkanlığı bahçesinde bir tören düzenleneceği öğrenildi.

Enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız devam ederken, işçilerin arkadaşlarının ve yakınlarının da endişeli bekleyişi devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler