Abdullah Öcalan tehdit etti

İmralı'da terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan ile görüşen dayısı Süleyman Arslan, Öcalan'ın, "Barış süreci böyle olmaz. Böyle olursa, ben elimi çekerim, burada oturur izlerim, ben karışmam." dediğini ifade etti. Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın kız kard

Abdullah Öcalan tehdit etti
İmralı'da terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan ile görüşen dayısı Süleyman Arslan, Öcalan'ın, "Barış süreci böyle olmaz. Böyle olursa, ben elimi çekerim, burada oturur izlerim, ben karışmam." dediğini ifade etti.
 
Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın kız kardeşi Fatma Öcalan ve dayısı Süleyman Arslan, Öcalan ile adadaki mahkumlardan Cumali Karsu'nun akrabası Pervin Oduncu ve Şeyhmuz Poyraz'ın ablası Felek Cızlaşmak, İmralı'daki görüşmenin ardından Gemlik Jandarma Komutanlığı'na döndü ve PKK elebaşısının mesajlarını kamuoyuna iletti.
 
Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Süleyman Arslan, 40 sene sonra yeğenini görmek için geldiğini ve yarım saat görüştürüldüklerini belirtti. Arslan, Öcalan'ın barış süreci ile ilgili ise "Barış süreci böyle olmaz. Böyle olursa, ben elimi çekerim, burada oturur izlerim, ben karışmam" dediğini ifade etti.
 
Arslan, "Barış olmadığından dolayı canı sıkılmış." ifadelerini kullandı.
 
Öcalan'ın kardeşi Fatma Öcalan ise ailevi meseleleri konuştuklarını söyledi. Fatma Öcalan da görüşme süresinin kısalığından şikayet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem