Abdullah Gül yeni parti kuracak mı?

Abdullah Gül yeni parti kuracak iddiasını Levent Ustabaşı en yakınındaki isme Kemalettin Göktaş’a sordu;

Abdullah Gül yeni parti kuracak mı?

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı - Akit TV, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni bir parti kurmak amacıyla Ürdün'de İngiliz siyasetçilerle buluştuğunu iddia etti.

Bu iddia son günlerde yankılanmaya başladı. Hatta Abdullah Gül'ün yeni partinin kurulması amacıyla "Batı'yla dirsek temasında" olduğu belirtilirken kanal eski İngiltere Başbakanı Tony Blair'i işaret etti. Gül, parti kuracağına dair ortaya atılan iddiaların asılsız ve fitne odaklı olduğunu söyledi.

***
bdullah Gül’ün yıllardır arkadaşı olan en yakınındaki isimlerden biri olduğu her zaman dillendirilen Ak Parti Trabzon eski Milletvekili Kemalletin Göktaş’a bu iddiayı sordum. İddialara önce, “Abdullah beyi yıpratmak istiyorlar” diyerek çıkıştı.

***
Ve sonra, “Adam oturuyor sakin bir şekilde” ifadelerini kullandı ve şunları ekledi;

“Senin benim gibi sorumlu bir vatandaş gibi.. Ülkede son gelişmeleri yakından takip ediyor geçen hafta zaten birlikteydik. Böyle bir gündem de yoktu. Ayrıca parti kurulacaksa Ürdün’de kurulmaz. Kurulacaksa Türkiye’de burada kurulur. Zaten herşey toz duman şu anda. Bu durumda zaten kurulmaz. Kurulacak olsaydı şimdiye kadar kurulmuştu.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem