Abdullah Gül o soruya cevap verdi? AK Parti'de görev alacak mı?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, NTV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.   "AK PARTİ'NİN BAŞINA GEÇECEK MİSİNİZ?"   Abdullah Gül'e "Siyasi kariyerinizi nasıl planlıyorsunuz? AK Parti'nin başına gelir misiniz? Kritik anlarda ağırlığınızı far

Abdullah Gül o soruya cevap verdi? AK Parti'de görev alacak mı?
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, NTV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
"AK PARTİ'NİN BAŞINA GEÇECEK MİSİNİZ?"
 
Abdullah Gül'e "Siyasi kariyerinizi nasıl planlıyorsunuz? AK Parti'nin başına gelir misiniz? Kritik anlarda ağırlığınızı farklı bir şekilde koymayı düşünmediniz mi?" diye soruldu.
 
Abdullah Gül, "Siyasi kariyer derseniz, Cumhurbaşkanlığı'ndan öte bir kariyer yok. Siyasetle geçti hayatım. Cumhırbaşkanlığı'ndan sonra o günkü şartlara baktım. Siyasetten resmen partili milletvekili olmadan da siyasetle geçtiğini söyledim. İhtiraslı bir siyasetçi olmadım hiç. Her şeyi 'muhakkak ben olayım' diye bir düşüncem olmadı. İhtiras benim motivasyonum olmadı. Cumhurbaşkanlığı yaptıktan sonra bu şartlar içinde olmamın doğru olmadığını söyledim. Tabi ki benim de gecem gündüzüm bunlarla geçiyor" diye cevap verdi.
 
Gül, aktif siyasete dönüp dönmeyeceği sorusuna "Siyasi kariyer diyecek olursak, Cumhurbaşkanlığından öte bir kariyer yok. Şüphesiz ki bir ihtiyaç söz konusu olursa o zaman bakarım." şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem