ABD savaş gemisi Suriye açıklarında

ABD'nin en büyük savaş gemilerinden Eisenhower'ın Suriye açıklarına önceki gün gitmesi Washington'un askeri müdahaleye hazırlandığı iddialarına neden oldu.Gemide 8 savaş uçağının bulunduğu ve 8 bin askeri personelle Suriye açıklarında bulunduğu belirtildi

ABD savaş gemisi Suriye açıklarında

ABD'nin en büyük savaş gemilerinden Eisenhower'ın Suriye açıklarına önceki gün gitmesi Washington'un askeri müdahaleye hazırlandığı iddialarına neden oldu.

Gemide 8 savaş uçağının bulunduğu ve 8 bin askeri personelle Suriye açıklarında bulunduğu belirtildi. ABD'nin Suriye'ye müdahale etmeye karar verdiği anda 10 asker, 17 savaş gemisi, 70 savaş uçağı, 10 küçük savaş gemisi ile operasyona başlayabileceği belirtildi. Savaş gemilerinde füze savunma sisteminin de bulunduğu kaydedildi. Adının açıklanmasını istemeyen ABD'li yetkili özel kuvvetlerin doğru şekilde pozisyon aldığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem