91’lik dede Tayyip Erdoğan’ı böyle tarif etti

91 yaşındaki dede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bu sözlerle övdü: "Böyle bir adam gelmez."Sosyal medyada çokça paylaşılan görüntülerde, 91 yaşındaki bir dedenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisi görülüyor. Nevşehirli olduğunu söyleyen dede, "O adama (

91’lik dede Tayyip Erdoğan’ı böyle tarif etti

91 yaşındaki dede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bu sözlerle övdü: "Böyle bir adam gelmez."

Sosyal medyada çokça paylaşılan görüntülerde, 91 yaşındaki bir dedenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisi görülüyor. Nevşehirli olduğunu söyleyen dede, "O adama (oy) vermeyene Allah soracak. Benim yaşım 91. Böyle bir adam gelmez. Türkiye'yi de bütün dışarıları da iyiliğe davet ediyor, silahları bıraktırıyor. Bu adam reisi cumhur oldu da halen yine çalışıyor. Ama yazıklar olsun bilmeyenlere. Bunlar öbür alemde âmâ olacaklar. Diyecekler ki "Allah'ım dünyada gözlerimiz var idi'. "Siz siyaha beyaz dediniz, beyaza siyah dediniz" (denecek)" ifadelerini kullanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler