9 yaşındaki çocuğu parçaladılar!

SULTANGAZİ’de 9 yaşındaki Fırat Sezer, üvey annesi ve anneannesi tarafından bıçakla parçalanarak öldürüldü. Gürcü asıllı üvey anne ile üvey anneanne, Fırat’ın ceset parçalarını sokaklarda dağıtırken yakalandı.Babası Necmi Sezer’in (33) ilk evliliğinden dü

9 yaşındaki çocuğu parçaladılar!

SULTANGAZİ’de 9 yaşındaki Fırat Sezer, üvey annesi ve anneannesi tarafından bıçakla parçalanarak öldürüldü. Gürcü asıllı üvey anne ile üvey anneanne, Fırat’ın ceset parçalarını sokaklarda dağıtırken yakalandı.

Babası Necmi Sezer’in (33) ilk evliliğinden dünyaya gelen Fırat, bu sabah çalıştığı amcası Cemal Sezer’in (31) pide solonundaki işine gitmedi. Bunun üzerine Cemal Sezer, ağabeyi Necmi Sezer’i arayarak Fırat’ın işe gelmediğini söyledi. Evi arayan Necmi Sezer, "Senden 5 dakika sonra çıktı" cevabını aldı. Ancak Fırat’tan bir daha haber alınamadı.

Saat 11.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi’nde bir kişi, bebek arabalı ve üzerleri kanlı biri yaşlı iki kadının 140. Sokak’a bir parça attığını gördü. Bu kişinin haber verdiği polis hemen harekete geçti. 

Bu arada iki Gürcü kadın, Fırat’ın başka bir parçasını 91. Sokak üzerinde okulun köşesine bıraktı.  Polis iki kadını başka bir parçayı 137. Sokak’taki bir apartmanın çöplük biriktirilen boşluğuna bırakırken kıstırdı. Kadınlardan genç olanı kaçtı. Kaçamayan kadın, hemen yakalandı. Peşinden koşan polis, kaçmaya çalışan kadını da yakaladı. Genç kadının, Fırat’ın babası Necmi Sezer’in Gürcü asıllı üçüncü eşi, yaşlı olanın ise bu eşinin annesi olduğunu belirledi. İki Gürcü kadının, Fırat’ı öldürdükten sonra  cesedini de bıçakla parçaladığı belirlendi. Fırat’ın üvey annesi ile üvey anneannesi Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Fırat’ın ikinci evliliğinden bir kızı ile Gürcü eşinden bir oğlu bulunan babası Necmi Sezer de gözaltına alındı. Fırat’ın bulunan ceset parçaları İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis Fırat’ın eksik ceset parçalarını arıyor. Fırat’ın başı ise, 91. Sokak’ın arka tarafındaki yol yapım çalışmasının yapıldığı yerde bulundu.

Sultançifliği Mahallesi'nde oturan ailenin bazı komşuları Fırat’ın kimliği olmadığı için okula gidemediğini, babası ile üvey annesi tarafından aç bırakıldığını ve sürekli dövüldüğünü ileri sürdüler.  Komşuları Fırat’ın çevredekilerin verdiği yiyeceklerle doyduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler