9 kişinin katil zanlısı otogarda yakalandı

Gaziantep'te 9 kişinin öldürülmesi olayının zanlısı olarak 55 gündür aranan Yusuf Taş, Gaziantep Otogarında İzmir'e gitmek istediği sırada yakalandığı bildirildi. Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada "04 Şubat 2016 tarihinde İlimiz Şahinbey ilçesi D

9 kişinin katil zanlısı otogarda yakalandı

Gaziantep'te 9 kişinin öldürülmesi olayının zanlısı olarak 55 gündür aranan Yusuf Taş, Gaziantep Otogarında İzmir'e gitmek istediği sırada yakalandığı bildirildi.

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada "04 Şubat 2016 tarihinde İlimiz Şahinbey ilçesi Düztepe mahallesinde meydana gelen olayda (T.T), (Ş.Ç), (A.C.Ç) ve (T.T) isimli şahıslar tabanca ile ateş edilmek suretiyle öldürülmüş, aynı olayda (M.Ç) ve (M.M.Ç) isimli çocuklar ise tabanca ile ateş edilmesi sonucu hayati tehlike arz edecek şekilde yaralanmışlardır. Bu olayın devamında 05 Şubat 2016 tarihinde İlimiz Şehitkamil İlçesi Sam mahallesindeki ikamet içerisinde (M.T), (G.T), (F.T), (T.T) ve (R.T) isimli şahıslar da tabanca ile ateş edilerek öldürülmüşlerdir. Yapılan çalışmalarda her iki kasten birden fazla adam öldürme-yaralama olayının şüphelisinin olay akabinde suç aleti tabanca ile birlikte firar eden (Y.T) isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Hakkında mahkemece yakalama kararı çıkartılan olayın firari şüphelisi (Y.T)'nin akşam saatlerinde şehirlerarası otobüs terminalinden İzmir iline gideceği yönünde alınan bilgiler doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince otogar çıkışında yapılan operasyon sonucu şüpheli (Y.T) bindiği otobüste yakalanmıştır" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler