9 aylık bebek beraat etti!

Pakistan'da cinayete teşebbüsten yargılanan dokuz aylık Muhammed Musa hakkındaki suçlamalar, çıkarıldığı mahkeme tarafından düşürüldü.Musa bebek, duruşmayı birlikte yargılandıkları dedesi Muhammed Yasin'in kucağında 'takip etti'. Pakistan'ın doğusundaki L

9 aylık bebek beraat etti!

Pakistan'da cinayete teşebbüsten yargılanan dokuz aylık Muhammed Musa hakkındaki suçlamalar, çıkarıldığı mahkeme tarafından düşürüldü.

Musa bebek, duruşmayı birlikte yargılandıkları dedesi Muhammed Yasin'in kucağında 'takip etti'. Pakistan'ın doğusundaki Lahor kentinde yaşayan Musa bebek, ailesi ile doğal gaz borcunu tahsil etmeye gelen görevliler ve polis arasında yaşanan kavganın ardından sanık konumuna düşmüştü. Musa'nın ön duruşmada parmak izi alınırken çekilen fotoğraflarının yayınlanmasının ardından olay uluslararası kamuoyunun tepkisine neden olmuştu. Ailenin diğer beş ferdinin yargılanmasının devam edilmesine karar veren mahkeme, bebek hakkında nasıl böyle bir suçlama yapıldığının incelenmesi için ayrı bir dava açılmasına hükmetti. Kavga sırasında olay yerinde olan ve bebeğin de yargılanmasını talep eden polis müfettişi Kaşif Muhammed, skandalın ortaya çıkmasının ardından açığa alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem