85 gündür göçük altındalar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Şubat'ta meydana gelen heyelanda 9 işçinin toprak altında kaldığı Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki Çöllolar kömür sahasında incelemede bulundu. Oğlu toprak altında kalan acılı bir baba, sarılıp ağlayarak CHP lide

85 gündür göçük altındalar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Şubat'ta meydana gelen heyelanda 9 işçinin toprak altında kaldığı Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki Çöllolar kömür sahasında incelemede bulundu. Oğlu toprak altında kalan acılı bir baba, sarılıp ağlayarak CHP liderinden yardım istedi.

 

Kılıçdaroğlu, heyelanla ilgili olarak da görüntünün tabi bir afet olduğunu gösterdiğini belirtti. Heyelanda can kaybı olmasının üzüntü verici olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Gönül isterdi ki can kaybı yaşanmamış olsaydı. Çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların devam etmesi de bizleri mutlu ediyor. Umuyorum göçük altında kalan işçilerimiz çıkarılır ve ailelerine teslim edilir. İşçilerin temsilcisi sendikalar da burada duyarlılık gösteriyorlar. Umuyorum acıları çok daha fazla kabuk bağlamaz."

 

ACILI AİLELER KILIÇDAROĞLU'NDAN YARDIM İSTEDİ

Kılıçdaroğlu, daha sonra göçük altında kalan Hacı İsmail Yıldırım, Kemal Elmas ve Muhsin Koşar'ın yakınlarıyla kömür sahasında bir araya gelerek taziye dileklerini iletti. İşçilerin yakınları, toprak altındakilerin çıkarılması için Kılıçdaroğlu'ndan yardım istedi. Bir baba Kılıçdaroğlu'na sarılarak ağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem