800 bin liralık ziynet eşyası çalan kişiler kamerada

Sarıyer ve Üsküdar'da girdikleri evlerden yaklaşık 800 bin TL değerinde ziynet eşyası ve bir bir miktar para çalan kişiler, önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalandı.Edinilen bilgilere göre, 4 Haziran'da Sarıyer Pınar Mahallesi'nde bulunan A.S

800 bin liralık ziynet eşyası çalan kişiler kamerada

Sarıyer ve Üsküdar'da girdikleri evlerden yaklaşık 800 bin TL değerinde ziynet eşyası ve bir bir miktar para çalan kişiler, önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, 4 Haziran'da Sarıyer Pınar Mahallesi'nde bulunan A.S.B. isimli kadının evine giren şahıslar, 200 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldı. 18 Eylül'de ise Üsküdar Küçüksu Mahallesi'nde O.A. isimli şahsın evinden çalınan 600 bin TL ziynet eşyası, 30 bin Euro, 11 bin dolar ve 50 bin TL üzerine polis harekete geçti. Yaşanan 2 hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatan polis, Üsküdar'da meydana gelen hırsızlık olayına E.G. (36) isimli erkek şahsın, Sarıyer'de ki olaya ise H.Y. (36) isimli erkek şahsın karıştığını tespit etti. Polis başlattığı çalışmalar sonucunda olayla ilgili 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Yakalanan şahıslardan, O.U. (38) isimli erkek şahsın üzerinden başkasına ait kimlik çıkarken, G.Y. (44) isimli şahsın aranması ve kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen E.G. serbest bırakılırken, H.Y. isimli şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. G.Y. ve O.U. isimli şahıslar ise mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ZANLILARIN KAÇIŞI KAMERADAYüklü miktarda altın ve para çalan zanlılar kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı. Zanlıların, bir siteye otomobilleriyle giriş yapmak isterken görevliler tarafından içeriye alınmamaları da kameralar tarafından kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler