8 yaşındaki kızını ilişkiye zorladı

Düzce'de kızına ilişkiye zorladığı ileri sürülen anne ile erkek arkadaşı tutuklandı. Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Gümüşova ilçesinde yaşayan anne F.Ü'yü, kızı İ.Ü'ye (8) nikahsız birlikte yaşadığı erkekle birlikte olmas

8 yaşındaki kızını ilişkiye zorladı

Düzce'de kızına ilişkiye zorladığı ileri sürülen anne ile erkek arkadaşı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Gümüşova ilçesinde yaşayan anne F.Ü'yü, kızı İ.Ü'ye (8) nikahsız birlikte yaşadığı erkekle birlikte olması için zorladığı iddiası üzerine yaklaşık iki ay önce takibe aldı.

İlköğretim 3. sınıf öğrencisi İ.Ü'yü okul giriş ve çıkış saatlerinde takip eden ekipler, F.Ü'nün ilişki yaşadığı iddia edilen A.G. ile yaptığı telefon konuşmalarını da kayıt altına aldı.

Evli olduğu öğrenilen F.Ü. ve kızı İ.Ü'nün kaldığı ev ile A.G'nin evine eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, F.Ü. ve A.G'yi gözaltına aldı.

Jandarmadaki sorgularının ardından Cumayeri Adliyesine sevk edilen F.Ü. ve A.G. tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem