7 ilde 28 Şubat araması

28 Şubat soruşturmasında 7 ilde bazı adreslerde arama yapılıyor. Çok sayıda emekli ve muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı var. Muvazzaf askerlerin tümümün albay olduğu belirtiliyor.28 Şubat soruşturmasında ikinci dalga gerçekleşiyor. Bir hafta önce yap

7 ilde 28 Şubat araması

28 Şubat soruşturmasında 7 ilde bazı adreslerde arama yapılıyor. Çok sayıda emekli ve muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı var. Muvazzaf askerlerin tümümün albay olduğu belirtiliyor.

28 Şubat soruşturmasında ikinci dalga gerçekleşiyor.

 Bir hafta önce yapılan ilk operasyonun ardından bugün saat 08.30'dan itibaren 7 ilde bazı adreslerde arama yapılıyor.

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin Batı Çalışma Grubu'na yönelik yürüttüğü soruşturmada ağırlıklı olarak Ankara, İstanbul ve İzmir'de arama gerçekleştiriliyor. Operasyon terörle mücadele ekipleri tarafından yürütülüyor.

Aramaların yine asker kökenlilerin evinde yapıldığı belirtiliyor. Çok sayıda emekli ve muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı var. Muvazzaf askerlerin tümümün albay olduğu ve sayısının 6'dan fazla olduğu belirtiliyor.

Geçen hafta yapılan ilk operasyonda 31 kişi gözaltına alınmış, 18 kişi tutuklanmıştı. Tutuklananlar arasında dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Emekli Orgeneral Çevik Bir de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem