65 kişi sandıkta yakalandı!

Aydın'da, çeşitli suçlardan aranan 65 kişi, oy kullanmak için gittikleri sandık başında polis tarafından yakalandı.Yakalananlardan 2'sinin cezaevi firarisi olduğu bildirildi.Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında arama kararı bulunan kişilerin oy

65 kişi sandıkta yakalandı!

Aydın'da, çeşitli suçlardan aranan 65 kişi, oy kullanmak için gittikleri sandık başında polis tarafından yakalandı.

Yakalananlardan 2'sinin cezaevi firarisi olduğu bildirildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında arama kararı bulunan kişilerin oy kullanmak için sandığa gidebileceği ihtimali üzerine çalışma başlattı. Seçmen listelerine göre seçim merkezlerinde önlem alındı. Sandık başlarına toplam 930 polis görevlendirildi. Oy kullanmak için okullara gelen şüpheliler, polis ekipleri tarafından yakalandı. Aydın il merkezinde çeşitli suçlardan haklarında arama kararı çıkartılan 65 kişi, oy kullandıkları merkezlerde gözaltına alındı. Yakalananlardan ikisinin cezaevi firarisi olarak aranan Ö.Y. ve M.Z. olduğu belirlendi. Şüpheliler, Aydın Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, mükerrer oy kullanma girişiminde bulunan yaklaşık 10 kişi hakkında da yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem