600 polisin katıldığı operasyon!

Büyük çaplı operasyonda 159 kişi yakalandı

600 polisin katıldığı operasyon!

İzmir'de büyük çaplı operasyon yapıldı. operasyona 600 polisin katıldı. 6 bin 979 kişinin GBT sorgusu yapılırken 159 kişi ise yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Konak ilçesine bağlı özelikle eğlence merkezlerinin bulunduğu Alsancak merkezli olmak üzere il genelinde asayiş operasyonu yaptı. Atlı birlikler, asayiş devriye ve dedektör köpekler ile 600 polisin katıldığı dev operasyon, adeta nefesleri kesti. Asayiş Şube Müdürlüğü öncülüğündeki operasyonda, araçlar, motorlar tek tek durdurularak didik didik arandı. Durdurulan şahıslarında birer birer GBT sorgusu yapıldı.

YAKLAŞIK 7 BİN KİŞİ SORGULANDI

Saatler süren operasyonda, 6 bin 979 kişinin GBT sorgusu yapılarak çeşitli suçlardan aranan 159 kişiyi yakalandı. Operasyonda ayrıca çalıntı olarak ihbar yapılan dört motosiklet ve iki otomobilde yapılan aramalarda bulundu.

UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon sırasında zehir tacirlerine de göz açtırılmadı. Üst aramalarında yüklü miktarda esrar maddesi, bonzai, kokain ele geçirildi. Ruhsatsız olarak bulundurulan tüfek ve tabancalara da el konularak şahıslar hakkında işlem yapıldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü, operasyonların kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem