60 bin TL'yi çalıp kayıplara karıştı

Antalya'da 28 yaşındaki Ö.S., 'Bu kadar parayı nerede göreceğiz' diyerek fotoğraf çektirdiği arkadaşının 60 bin lirasıyla ortadan kayboldu. İddiaya göre, geçen pazartesi günü arkadaşlarıyla gittiği Muratpaşa İlçesi'ndeki bir banka şubesinden işyeri kirası

60 bin TL'yi çalıp kayıplara karıştı

Antalya'da 28 yaşındaki Ö.S., 'Bu kadar parayı nerede göreceğiz' diyerek fotoğraf çektirdiği arkadaşının 60 bin lirasıyla ortadan kayboldu.

 İddiaya göre, geçen pazartesi günü arkadaşlarıyla gittiği Muratpaşa İlçesi'ndeki bir banka şubesinden işyeri kirasını ödemek ve motosiklet almak için 60 bin lira kredi çeken Murat Öztürk,Engin Yurtsever ve Ö.S. ile birlikte bir mağazanın önüne geldi.

Ö.S.'nin araç içerisinde parayla fotoğraf çektirmek istemesi üzerine Murat Öztürk, cep telefonuyla arkadaşının fotoğrafını çekti. Öztürk ve Yurtsever mağazaya girmek için inerken Ö.S. ise torpido bölümünde 60 bin lira bulunan otomobilde kalmak istediğini söyledi.

DÖNDÜKLERİNDE NE ARABA VARDI NE PARA

Alışverişin ardından dışarı çıkan iki arkadaş, Ö.S.'nin bulunduğu aracın olmadığını fark etti. '5 dakikaya geliyorum', 'Kaza yaptım' gibi mesajlar atan Ö.S.'nin telefonuna bir süre sonra ulaşılamadı.

Arkadaşları tarafından dolandırıldıklarını düşünerek polis merkezine başvuran Öztürk, "15 yıllık arkadaşımızdan böyle bir şey beklemiyorduk. 'Bu kadar parayı nerede göreceğiz' diyerek fotoğraf çekmemi istedi, sonra da parayla gitti" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler