6 partiden AK Parti’ye dev katılım

Seçimlere bir gün kala 6 siyasi partiden 46 kişi AK Parti'ye katıldı. AK Parti'ye katılan 46 kişiye rozetlerini takan AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Aziz Babuşcu, "Milletimiz bu seçimin bir parti seçiminin üzerinde bir seçim olduğunu gördü

6 partiden AK Parti’ye dev katılım

Seçimlere bir gün kala 6 siyasi partiden 46 kişi AK Parti'ye katıldı. AK Parti'ye katılan 46 kişiye rozetlerini takan AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Aziz Babuşcu, "Milletimiz bu seçimin bir parti seçiminin üzerinde bir seçim olduğunu gördü ve tercihini ona göre yaptı" dedi.

1 Kasım seçimlerine sayılı saatler kala diğer siyasi partilerden ve seçmenlerden Ak Parti'ye geçişler devam ediyor. Daha önce CHP, MHP, HDP, BBP, Saadet Partisi (SP) ve Merkez Parti'de yöneticilik yapan 46 kişi Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende AK Parti'ye katıldı. Törene AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Aziz Babuşcu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve çok sayıda partili katıldı. Törende AK Partiye katılan yeni üyelere parti rozetlerini AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın taktı.

"BU SEÇİM BİR PARTİ SEÇİMİ OLARAK GÖRÜLMEDİĞİ İÇİN BU KATILIMLAR OLUYOR"

AK Parti'ye katılan yeni vatandaşlara rozetlerini takan AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Aziz Babuşcu, "Burada tercihi yapan kardeşlerimin siyasi parti tercihinden ziyade, vatan, millet ve gelecek tercihi olduğunu her yerde söylüyoruz. Bu katılımlar şunları gösteriyor. Vatandaşımız, milletimiz bu seçimin bir parti seçimi olarak değerlendirilmeyeceğini gördü. Vatan, millet aşkıyla ve Ak Parti kadrolarıyla bu işin yürüyeceğine kanaat getirdi ve bugün bu katılımlar oluyor. Ülkemizin her tarafından bu katılımlar var. Bu katılımların tek bir ana fikri var. 1 Kasım Türkiye'ye karşı küresel bir kuşatmadır. Bu kuşatmayı yarmak için vatan, millet ve gelecek kaygısıyla harekat etmek gerekir" dedi.

"VATAN, MİLLET VE GELECEK İÇİN VATANDAŞLAR SANDIĞA GİTMELİDİR"

"1 Kasım seçimleri sıradan bir seçim değil, bu yüzden vatandaşlarımız seçimde Ak Parti'ye oy vermeliler" diyen Babuşcu, "Bu katılımlardan sonra söylenecek tek bir söz var. 1 Kasım'da yapılacak seçim gerçekten sıradan bir seçim değil. Gerçekten vatan, millet ve gelecek tercihi yani herkes bu sorumluluk bilinciyle 1 Kasım günü sandığa gitmelidir. Vatandaşlarımız ülkemizin geleceği, milleti ve vatanı için oyunu Ak Parti'den yana kullanmalıdır" diye konuştu.

6 partiden AK Parti’ye dev katılım

6 partiden AK Parti’ye dev katılım

6 partiden AK Parti’ye dev katılım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler