58 Suriyeli yakalandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde, İtalya'ya gitmek üzere sahilde bekleyen 58 Suriyeli mülteci yakalandı.Edinilen bilgiye göre, polis ilçeye bağlı tarihi ve turistik Kızkalesi sahilinde aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 58 Suriyeli mültecinin, İtalya'

58 Suriyeli yakalandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde, İtalya'ya gitmek üzere sahilde bekleyen 58 Suriyeli mülteci yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, polis ilçeye bağlı tarihi ve turistik Kızkalesi sahilinde aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 58 Suriyeli mültecinin, İtalya'ya gitmek üzere tekne bekledikleri ihbarını aldı.

İhbar üzerine Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonla yakalanan mülteciler emniyet müdürlüğü binasına getirildi. Emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından 58 kişi Mersin Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne gönderildi.

Suriyeli mültecilerin geride bırakmak istemedikleri eşyalarını koydukları çantalarını biran olsun sırtlarından indirmemeleri dikkat çekti.

Suriyelileri yurtdışına çıkarmak vaadinde bulunan organizatörlerin Sahil Güvenlik ekiplerine yakalanmamak için mültecileri Kızkalesi sahiline bırakmış olabilecekleri üzerinde durulurken, konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

58 Suriyeli yakalandı

58 Suriyeli yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler