529 hakim ve savcının yeri değişti

İdarî Yargı, Danıştay Tetkik Hâkimliği, Adlî Yargı, Yargıtay Tetkik Hâkimliğine yapılan atama kararnamesi ile 529 hakim ve savcının görev yerleri değişti. HSYK'dan yapılan açıklamada, görüşmeleri tamamlanan 2011 yılı Adlî ve İdarî Yargı Sonbahar Kararname

529 hakim ve savcının yeri değişti

İdarî Yargı, Danıştay Tetkik Hâkimliği, Adlî Yargı, Yargıtay Tetkik Hâkimliğine yapılan atama kararnamesi ile 529 hakim ve savcının görev yerleri değişti.

 HSYK'dan yapılan açıklamada, görüşmeleri tamamlanan 2011 yılı Adlî ve İdarî Yargı Sonbahar Kararnamelerinin yayınlandığı bildirildi. Atama gören hâkim ve Cumhuriyet savcılarına yeni görev yerlerinde başarılar dilenen açıklamada, "İş ve kadro durumu nedeniyle yerinde yetkili bırakılanlar hariç, kararnameler ile bir başka yere atanan hâkim ve Cumhuriyet savcılarımızın en geç 17/10/2011 tarihine kadar tebligatlarını alarak görev yerlerinden ayrılmaları, Müstemir yetki çalışmalarının meslektaşlarımızın yeni görev yerlerine başlayıncaya kadar sonuçlandırılabilmesi amacıyla müstemir yetkiye ilişkin taleplerini yazılı olarak en geç 04/10/2011 tarihine kadar Genel Sekreterliğimizde olacak şekilde UYAP ortamında göndermeleri" gerektiği ifade edildi.

 Açıklamada, kararnamelere ilişkin ayrıntılar ve istatistiklerin ise HSYK internet sayfasında ayrıca yayımlanacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem