50 ev ve iş yerini su bastı!

Kütahya'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle yaklaşık 50 ev ve iş yerini su bastı.Edinilen bilgiye göre, 40 dakika kadar süren şiddetli yağışta 75. Yıl Mahallesi'nin dağlık kesimlerinden gelen sular, Yenidoğan, 100. Yıl ve Yunus Emre mahallelerindeki e

50 ev ve iş yerini su bastı!

Kütahya'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle yaklaşık 50 ev ve iş yerini su bastı.

Edinilen bilgiye göre, 40 dakika kadar süren şiddetli yağışta 75. Yıl Mahallesi'nin dağlık kesimlerinden gelen sular, Yenidoğan, 100. Yıl ve Yunus Emre mahallelerindeki ev ve iş yerlerinin alt katlarına girdi. Ev ve iş yerlerindeki sular, vidanjör ve vatandaşların kendi imkanlarıyla tahliye edildi.

Yenidoğan mahallesi Ragıp Gümüşpala caddesi üzerinde bir evin garajının duvarı, sel suları sebebiyle yıkıldı. Aracın üzerine düşen garaj çatısı, vatandaşlar tarafından kaldırıldı.

Bu arada, esnaf ve vatandaşlar, Yenidoğan ve Yunus Emre mahallesinin kanalizasyon sisteminin yetersiz olduğunu ileri sürdü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler