50 bin extacy hap yakalandı!

EDirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kapıkule Gümrük Kapısı’ndan yurda sokulan 50 bin extacy hap ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 2 kişi göz altına alındı.Kapıkule Gümrük Kapısı’ndan yurda uyuşturucu sokulacağ

50 bin extacy hap yakalandı!

EDirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kapıkule Gümrük Kapısı’ndan yurda sokulan 50 bin extacy hap ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 2 kişi göz altına alındı.

Kapıkule Gümrük Kapısı’ndan yurda uyuşturucu sokulacağı bilgisine ulaşan Edirne Polisi, Hollanda'dan Türkiye'ye giriş yapan sürücü F.A.A. yönetimindeki Bulgar plakalı BT 1228 BB plakalı otomobili, gümrük çıkışında durdurdu. Otomobilin yolcu koltuğunun altında paketler halinde 50 bin adet uyuşturucu ve uyarıcı özelliği olan extacy hap ele geçirildi. Polis otomobil sürücüsünün sorgusunda bir diğer şüphelinin ise Hollanda'dan uçakla Türkiye geldiğini ve kendisini gümrük kapısının dışında beklediğini belirledi. Polis şüphelinin ilk sorgusunda elde ettiği bilgiler ışığında bekleyen ikinci zanlıyı da yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler