5 yıldızlı otelde yangın şoku!

Kısa sürede çevredeki yakıt tankerlerine sıçrayan yangın uzun süren çabalar sonucunda söndürüldü.Elektriklerin kesilmesinin ardından başlayan ve bir anda jeneratör bölümünü alevler altına alan, bölgeyi dumana boğan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahaleleri

5 yıldızlı otelde yangın şoku!

Kısa sürede çevredeki yakıt tankerlerine sıçrayan yangın uzun süren çabalar sonucunda söndürüldü.

Elektriklerin kesilmesinin ardından başlayan ve bir anda jeneratör bölümünü alevler altına alan, bölgeyi dumana boğan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahaleleriyle yaklaşık 2 saatte kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürürken; polis ve sivil Savunma teşkilatı ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Oteldeki müşteriler ve çalışanlar herhangi bir zarara uğramazken; bir ara boşaltılan otelde yeniden hizmet verilmeye başlandı.

Yangın hakkında bilgi veren Cratos Otel yöneticileri, yangının ana binaya sıçramadığını, hizmetlerinin devam edeceğini, bu geceki Serdar Ortaç konserinin de gerçekleşeceğini belirtti.

“BASIN MENSUPLARI DARP EDİLDİ”
Bu arada, Gazeteciler Birliği, yangın sırasında görev yapmak isteyen bazı basın mensuplarının otel görevlileri tarafından darp edildiğini belirtti ve olayı kınadı.

Birlik Başkanı Cenk Mutluyakalı, yaptığı yazılı açıklamada, “Gazetecilere yönelik şiddet, geçtiğimiz hafta içerisinde toplumsal eylemlerde yaşandı, protesto edildi; ancak kimse bu yaşananlardan ders almadığı ve hiçbir siyasi otorite basın özgürlüğü ile gazetecilere sahip çıkmadığı için, çok daha üzücü bir saldırı bu kez Girne'deki otel yangınında karşımıza çıktı.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler