5 Kişilik aileyi katletti!

Eskişehir'de geçtiğimiz Ramazan ayında 4 kişiyi katlederek kayıplara karışan zanlı, olaydan yaralı kurtulan bir kişiyi de vurarak öldürdü.İhsan D. isimli şahıs, geçtiğimiz Ramazan ayında arazi anlaşmazlığı sebebiyle mahkemelik oldukları Yusuf T'nin merkez

5 Kişilik aileyi katletti!

Eskişehir'de geçtiğimiz Ramazan ayında 4 kişiyi katlederek kayıplara karışan zanlı, olaydan yaralı kurtulan bir kişiyi de vurarak öldürdü.

İhsan D. isimli şahıs, geçtiğimiz Ramazan ayında arazi anlaşmazlığı sebebiyle mahkemelik oldukları Yusuf T'nin merkeze bağlı Muttalip beldesi Koyunlar Mahallesi Zafer Sokak'taki evini iftar vakti av tüfeği ile basmıştı.

İhsan D; iftar sofrasında oturan Yusuf T. (64), eşi Fatma T. (60) ile çocukları Selahattin T., Sadık T. ile yeğeni Zeynep T'ye ateş etmişti. Olay yerine gelen 112 ekipleri Yusuf T, Fatma T. ve Selahattin T'nin olay yerinde öldüğünü belirlemişti. Ağır yaralanan

Zeynep T. ile Sadık T. ise ambulansla kaldırıldıkları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Zeynep T. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayın ardından kayıplara karışan İhsan D., bu gece saat 03.30 sıralarında olaydan yaralı kurtulan Sadık Toprak'ı takip etti. Zanlı, Muttalip beldesi Koyunlar Mahallesi Zafer Sokak'ta ikiz kardeşi Mehmet Toprak'ın yanında kalan Sadık T.'yi vurmak için evin arka bahçesinden içeri girerek mutfağın camını kırdı.

Camın kırıldığını duyarak mutfağa gelen Sadık Toprak'a, katil zanlısı pencereden pompalı tüfekle 5 el ateş etti. Sadık Toprak olay yerinde hayatını kaybederken, evde bulunan Mehmet Toprak olaydan yara almadan kurtuldu.

Zanlı, olaydan sonra kayıplara karıştı. Olayın ardından jandarma ve emniyet güçleri ekipleri geniş çaplı arama başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem