5 ilde okullara kar tatili

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı sebebi ile bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Konya,Uşak, Aksaray, Zonguldak, Sivas, okullar tatil.KONYA VE AKSARAY'DA OKULLARA KAR TATİLİ KONYA kent merkezi ile Aksaray'da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve or

5 ilde okullara kar tatili

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı sebebi ile bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Konya,Uşak, Aksaray, Zonguldak, Sivas, okullar tatil.

KONYA VE AKSARAY'DA OKULLARA KAR TATİLİ
KONYA kent merkezi ile Aksaray'da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

Konya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Konya'daki merkez Karatay, Meram ile Selçuklu İlçesi'nde olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bugün tatil edildiği belirtilerek, "Bu nedenle söz konusu ilçelerde ilköğretim ve orta öğretimde ders yapılmayacaktır. Ayrıca söz konusu ilçelerde çalışan kamu görevlisi engelli ve hamileler bir gün idari izinli sayılacaktır" denildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de kar yağışının etkili olduğu Akşehir İlçesi'nde de okulların bir gün süre ile tatil edildiğini bildirdi.

Ayrıca yine kar yağışının etkili olduğu Aksaray'da da okullar bugün tatil edildi.

SİVAS'TA OKULLARA 2 GÜN KAR TATİLİ
Sivas'ta yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 2 gün süreyle tatil edildi. Kent genelinde dünden beri devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamayla il merkezi ve ilçelerde ilk ve orta derceli okullar 2 gün süreyle tatil edildi. Okullar çarşamba günü açılacak.

UŞAK'TA EĞİTİME KAR ENGELİ
Uşak'ta kar yağışı nedeniyle Uşak merkez, Banaz, Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde taşımalı sistem eğitim yapan ilk ve ortaöğretim okullarında eğitime bir gün ara verildi.

Uşak Valiliğinin internet sitesi aracılığıyla yapıtığı açıklamada, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Uşak merkez, Banaz, Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde taşımalı sistemle eğitim yapan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiği kaydedildi. Diğer okullarda eğitim öğretime devam edileceği duyuruldu.

ZONGULDAK'TA OKULLARA KAR TATİLİ
ZONGULDAK'ta yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bugün, 1 gün süreyle tatil edildi.Kentte dün akşam başlayan kar yağışı yoğun şekilde devam ediyor. Kent merkezinde 10, yüksek kesimlerde 30 santime ulaşan kar nedeniyle Zonguldak merkezde okullar bugün bir gün süreyle tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, tatil süresinin uzatılıp uzatılmamasına akşam saatlerinde karar verileceğini söyledi. Girgin, ilçelerde ise tatil kararının Kaymakamlıklara bırakıldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler