5 ilde aranan şahıslar Giresun'da yakalandı

5 farklı ilde hırsızlık olayına karışan şahıslar Giresun’da yakalanarak gözaltına alındı.    Edinilen bilgiye göre, 16 Mart'ta Keşap, Espiye ve Tirebolu ilçelerinde 5 ayrı hırsızlık olayının meydana gelmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ve İlçe teşkilatlar

5 ilde aranan şahıslar Giresun'da yakalandı
5 farklı ilde hırsızlık olayına karışan şahıslar Giresun’da yakalanarak gözaltına alındı. 
 
Edinilen bilgiye göre, 16 Mart'ta Keşap, Espiye ve Tirebolu ilçelerinde 5 ayrı hırsızlık olayının meydana gelmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ve İlçe teşkilatları tarafından soruşturma başlatıldı.
 
Yapılan çalışmalar sonucu hırsızlık olaylarını H.Y, M.A, A.U, S.A. ve B.K'nın gerçekleştirdiği belirlenirken, söz konusu zanlıların Espiye Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgusunda İstanbul'dan kiraladıkları araçla Giresun, İzmir, Ankara, Samsun ve Ordu'da hırsızlık olayları gerçekleştirdikleri belirlendi. Espiye Adliyesi'ne sevk edilen şahıslardan H.Y, M.A. ve B.K. tutuklanırken, A.U. ve S.A. ise serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem