5 bin aileye Ramazan kumanyası

 Mübarek Ramazan ayının bereketli meltemi sardı hepimizi. Türkiye'de hala birçok insanın yoksulluk sınırının altında yaşadığı bilinen bir gerçek. Deniz Feneri, insanlığın bu en temel sorununun bilincinde olarak hayata geçirdiği "Bir Kumanya da Sen Bağışla

5 bin aileye Ramazan kumanyası

 

Mübarek Ramazan ayının bereketli meltemi sardı hepimizi. Türkiye'de hala birçok insanın yoksulluk sınırının altında yaşadığı bilinen bir gerçek. Deniz Feneri, insanlığın bu en temel sorununun bilincinde olarak hayata geçirdiği "Bir Kumanya da Sen Bağışla" kampanyayla ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen ailelere gıda kolileri ulaştırıyor.

 

Deniz Feneri, bu yıl da gıda kolilerini Ramazan öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya başladı.

 

Gıda dağıtımlarına İstanbul'da başlandı. Gıda kolileri, sabah saatlerinde İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan Deniz Feneri Genel Merkezi'nde bir araya gelen gönüllülerin araçlarına yüklendi. Teslimat sırasında ailelere imzalatılacak teslim belgelerini de alan gönüllüler konvoy halinde Deniz Feneri Genel Merkezi'nden ayrıldı.

 

30 araçlık konvoyla, İstanbul'un pek çok ilçesinde 1000 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıtımına başlandı. Hayırseverlerin teveccühü ile bugüne kadar iyilik köprüsü olan Deniz Feneri, bundan sonra da iyilik yürüyüşüne devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler