4'ü Ölü Çok Sayıda Yaralı PKK'lı Etkisiz

Şırnak Valiliği Beytüşşebap'a saldırı planı yapan bir grup Pkk'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.Valilikten yapılan açıklamada her geçen gün güç kaybeden, küresel bazı karanlık odakların maşası haline gelen ve bölgedeki gariban ailelerin e

4'ü Ölü Çok Sayıda Yaralı PKK'lı Etkisiz

Şırnak Valiliği Beytüşşebap'a saldırı planı yapan bir grup Pkk'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada her geçen gün güç kaybeden, küresel bazı karanlık odakların maşası haline gelen ve bölgedeki gariban ailelerin evlatlarının kanıyla beslenen terör örgütü Pkk'nın 2 Eylül 2012 tarihinde Beytüşşebap ilçesinde aldığı büyük darbeden sonra bu kez yeni bir çıkış kapısı ararken 19 Eylül 2012 tarihinde saat 21.30 sıralarında tekrar ilçeye sızma girişiminde bulunduğu bildirildi.

Açıklamada, "Güvenlik güçlerimizin olağanüstü koordinasyonu ve vatandaşlarımızdan aldığı destek sayesinde 4'ü ölü olarak elde olmak üzere çok sayıda terörist yaralı ve etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca teröristler yüksek miktarda uzun namlulu silah, el bombası ve roket gibi mühimmatı bırakarak kaçmıştır. Terör örgütü, vatandaşlarımızın nefretini aldığı için ilçemizin huzur ve sükununa zarar verememiştir. Vatandaşlarımızla sürekli dayanışma halinde ve onların desteğiyle bu fitne ateşini en kısa sürede söndüreceğiz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem