4.5G’ye artık saatler kaldı!

4.5G'ye geçiş için saatler kaldı. Bu gece Türkiye 00.01 itibariyle 4.5G'ye geçiş yapacak. Mobil internet hızını 10-12 kat artıracak olan 4.5 teknolojisine bu gece geçiş yapılacak. 3G saniyede yaklaşık 28 Mbps'lik bir hız sunarken, 4.5G'de bu hız saniyede

4.5G’ye artık saatler kaldı!

4.5G'ye geçiş için saatler kaldı. Bu gece Türkiye 00.01 itibariyle 4.5G'ye geçiş yapacak.

Mobil internet hızını 10-12 kat artıracak olan 4.5 teknolojisine bu gece geçiş yapılacak. 3G saniyede yaklaşık 28 Mbps'lik bir hız sunarken, 4.5G'de bu hız saniyede ortalama 375 Mbps olacak. 3G ile 1 saatten fazla süren 8 GB büyüklüğünde yüksek çözünürlüklü bir filmi indirme süresi, bu teknolojiyle 6 saniyeye düşecek.

Sesli görüşmelerin kalitesini de artıracak olan 4.5G teknolojisi için ilk gereklilik uyumlu bir telefon. Ardından da 4.5G için hazırlanan yeni sim kartlar. Bu sim kartların şimdilik ücretsiz olduğunu da ekleyelim. Son gereklilik ise telefon operatörüne onay verilmesi. Bu onayla ilgili operatörünüzden bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem