42 yıldır eşinden şiddet görüyor

Aksaray'da 63 yaşındaki kadın, 42 yıldır eşinden dayak yediğini ve çocuklarının öksüz kalmaması için şikayetçi olamadığını söyledi. Son yediği dayakta hastanede kameralara yansıyan Ayfer Baltacı, eşinin sürekli olarak kendisini dövdüğünü ve eziyet ettiğin

42 yıldır eşinden şiddet görüyor

Aksaray'da 63 yaşındaki kadın, 42 yıldır eşinden dayak yediğini ve çocuklarının öksüz kalmaması için şikayetçi olamadığını söyledi. Son yediği dayakta hastanede kameralara yansıyan Ayfer Baltacı, eşinin sürekli olarak kendisini dövdüğünü ve eziyet ettiğini iddia etti.

Olay, Küçük Bölcek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 42 yıl önce 3'üncü eş olarak Ahmet Baltacı (50) ile evlenen Ayfer Baltacı evliliklerinin ardından geçimsizlik yaşadı. Sürekli kocasından şiddet gördüğünü ileri süren Ayfer Baltacı son yediği dayakta hastanede kameralara yansıdı. Kocasından yediği dayak sonucu polis eşliğinde hastaneye gelen Ayfer Baltacı, burada 42 yıldır yaşadığı sıkıntıları anlattı. Eşinden korktuğunu ve 3 çocuğu olduğu için yıllarca dayak yediğini ancak çocukları için şikayetçi olamadığını belirten Ayfer Baltacı, "42 senedir bana işkence yapıyor, dövüyor. Neden dövdüğünü bilmiyorum. 3'üncü eş olarak aldı beni dövüyor işte. Öyle dayak yiyorum, korkuma yiyorum, çocuklarım var. Korkuyorum, şikayetçi olamadım. Dövüp eziyet ediyor. Çocuklarımı atmayım, öksüz kalmasınlar diye yapmıyorum işte. 3 tane çocuğum var. Seni istemiyorum diye dövüyor beni. Her şeyi bahane ediyor. 42 senedir döver, 42 senedir çekiyorum" dedi.

Ayfer Baltacı alınan doktor raporunun ardından Aksaray Polis Merkezi'ne götürüldü.

42 yıldır eşinden şiddet görüyor

42 yıldır eşinden şiddet görüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler