400 bin paket kaçak sigara

 Bir ihbarı değerlendiren Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzurum-Erzincan karayolunda İran plakalı bir tırı durdurdu.  Ekipler, İran'dan İzmir'e giden tırda yaptıkları aramada yaklaşık 400 bin

400 bin paket kaçak sigara

 

Bir ihbarı değerlendiren Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzurum-Erzincan karayolunda İran plakalı bir tırı durdurdu. 

 

Ekipler, İran'dan İzmir'e giden tırda yaptıkları aramada yaklaşık 400 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Azeri asıllı İran vatandaşı olan tır sürücüsü A.M.K'nın gözaltına alındığı bildirildi. 

 

Erzincan Emniyet Müdürü Mustafa Elaman, kontrol noktasına gelerek ekiplerden bilgi aldı. Elaman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Arkadaşlarımızın güzel bir çalışması oldu. Bugüne kadar Erzincan'da yakalanan en büyük sigara miktarı olduğunu tahmin ediyoruz. Takiplerimiz devam edecek'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler