40 adrese helikopterli baskın!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 40 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Helikopter destekli operasyona Özel Harekat polisleri de katıldı. Operasyonun aynı saatlerde İzmir'de de gerçekleştirildiği öğ

40 adrese helikopterli baskın!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 40 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

Helikopter destekli operasyona Özel Harekat polisleri de katıldı. Operasyonun aynı saatlerde İzmir'de de gerçekleştirildiği öğrenildi.

 

HELİKOPTERLER HAVADAN DESTEK VERDİ

 

Başta Beyoğlu, Bağcılar ve Gaziosmanpaşa olmak üzere 40 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.

 

Polis ekipleri, baskın yapılan adreslerde inceleme yaptıktan sonra bazı bilgisayarlara el koydu. İnternet dolandırıcılarına yönelik operasyonun aynı saatlerde İzmir'de de gerçekleştirildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler