4 saatte 8 sayfa ifade verdi!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 4 saat boyunca saldırı anını anlattıÜnlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, 4 saat süren toplam 8 sayfa tutan ifadesinde, kendisine saldıran kişilere bilmeden yol verdiğini söyledi. Tatlıses, "Olay anını hatırlıyor musunuz?" sorus

4 saatte 8 sayfa ifade verdi!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 4 saat boyunca saldırı anını anlattı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, 4 saat süren toplam 8 sayfa tutan ifadesinde, kendisine saldıran kişilere bilmeden yol verdiğini söyledi. Tatlıses, "Olay anını hatırlıyor musunuz?" sorusuna, "Hayranlarımla fotoğraf çektirdikten sonra otomobile bindim. Otomobil hareket halindeyken bir otomobil geliyordu. O otomobile yol verdik. Tam arkamı dönüp asistanıma birşey söylecekken saldırı oldu" diye yanıt verirken, PKK'dan hiç tehdit almadığını söyledi.

İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Darüşşafaka Cemiyeti'ne ait Merkezde tedavi gören İbrahim Tatlıses'in müşteki olarak ifadesine başvurdu. Organize Şube Müdürlüğü ekiplerine, yaklaşık 4 saat süresince müşteki olarak ifade veren İbrahim Tatlıses, polisin, "Saldırganlardan şikayetçi misiniz?" şeklindeki sorusuna, "Evet saldırganlardan şikayetçiyim" cevabını verdi.

BİLMEDEN TETİKÇİLERİNE YOL VERMİŞ

Ünlü türkücünün Habertürk'te yayınlanan ifadesinde, polisin "Olay anını anlatır mısınız" şeklindeki sorusuna, "Program çıkışında, otomobilime giderken iki hayranımla fotoğraf çektirdim. Daha sonra otomobilime bindim. Tam ana yola katılım sırasında, bir otomobilin geldiğini görerek ona yol verip geçmesine izin verdik. Daha sonra ben asistanım Damla Buket Çakıcı'ya birşeyler söylemek için arkamı döndüğüm sırada, saldırı olayı gerçekleşti. Daha sonra bize ateş açanların o yol verdiğimiz saldırganlar olduğunu öğrendim" dedi.

SALDIRI ÖNCESİ ABDULLAH UÇMAK TEHDİT ETMEMİŞ

Polis, Tatlıses'e "Abdullah Uçmak saldırı öncesinde sizi tehdit etti mi?" diye sordu. Tatlıses, "Hayır son olaydan önce Abdullah Uçmak beni tehdit etmedi" diye yanıtladı.

1998'DEN BU YANA UÇMAKLA OLAN HUSUMETİNİ POLİSE ANLATTI

İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinin hazırladığı 15 soruya 8 sayfa yanıt veren ünlü türkücü polisin diğer sorularında sorduğu Abdullah Uçmak ve arasındaki husumetini anlattı. Ünlü türkücü 1998 yılından bu yana Abdullah Uçmak ile arasında yaşanan olayları kısa kısa polise anlattı.

SORUŞTURMA TAMAM DAVA AÇILACAK

Ünlü türkücünün Avukatı Ahmet Küçük de yaptığı açıklamada, "İbrahim Tatlıses kimseyi teşhis etmedi. Teşhis edecek bir durum da ortada yok zaten. İbrahim Bey'in ifadesinin ardından savcılığın davayı açmasını bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem