4 eski bakanla ilgili oylama ne zaman?

TBMM Soruşturma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, 4 eski bakanın Yüce Divan oylamasının Pazartesi günü komisyonda yapılacağını açıkladı.Yolsuzluk ve rüşvet iddialarında adı geçen eski bakanlar Zafer Çağlayan, Muammer Güler,

4 eski bakanla ilgili oylama ne zaman?

TBMM Soruşturma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, 4 eski bakanın Yüce Divan oylamasının Pazartesi günü komisyonda yapılacağını açıkladı.

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarında adı geçen eski bakanlar Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar ile ilgili iddiaları soruşturmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, basına kapalı olarak toplandı. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından gazetecilerin sorularına cevap veren Komisyon Başkanı Hakkı Köylü, Pazartesi günü Yüce Divan oylamasının yapılacağını kaydetti. Raporla ilgili sorulara cevap veren Köylü, “Raporu biz yazacağız. Süremiz içerisinde raporu vereceğiz. Meclis tatile gireceği için raporumuzu rahat rahat yazarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler