4 dakikada 50 bin liralık hırsızlık

İstanbul Sultangazi'de 4 dakikada bir marketi soyan 4 şahıs, 50 bin liralık zarara yol açtı. Olay, Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde gece saat 02.00'de bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, marketin çevresini bir süre gözetleyen 4 şahıs, saat

4 dakikada 50 bin liralık hırsızlık

İstanbul Sultangazi'de 4 dakikada bir marketi soyan 4 şahıs, 50 bin liralık zarara yol açtı.

Olay, Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde gece saat 02.00'de bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, marketin çevresini bir süre gözetleyen 4 şahıs, saat 03.00'te marketin demir makası ile marketin kapısını açtı. Market içerisine giren şahıslar kasanın yanında ve altında bulunan sigaraları bir torbaya doldurdu. Bu sırada içerideki çelik kasayı fark eden şahıslardan 2'si arka depoda bulunan 2 karton sigara ve torbayı götürürken, diğer 2 kişi de yaklaşık 150 kilo ağırlığındaki çelik kasayı götürdü.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde marketin içine giren şahıslardan 3'ü sigaraları torbaya dolduruyor. Bu sırada içeri giren 4'üncü şahsın da sigaraları hızlı bir şekilde torbalara doldurduğu görülüyor. Görüntülerde kasayı da alan şahısların, ellerindeki sigara torbasıyla birlikte hızla marketten uzaklaştıkları görülüyor.

Toplam 4 dakika içerisinde gerçekleştirilen soygunda 30 karton sigara ve götürülen kasayla birlikte market sahibinin 50 bin lira zarara uğradığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem