4 araç birbirine girdi: 10 yaralı

Çevre yolu Havacılık Müzesi önünde meydana gelen trafik kazasında H.H.P. (35) idaresindeki 42 GB 222 plakalı otomobil önünde seyreden A.T. (24), idaresindeki kepçeye arkadan çarptı.Bu esnada Anadolu Üniversitesi'nde personel servisi yapan İ.E. (34) yöneti

4 araç birbirine girdi: 10 yaralı

Çevre yolu Havacılık Müzesi önünde meydana gelen trafik kazasında H.H.P. (35) idaresindeki 42 GB 222 plakalı otomobil önünde seyreden A.T. (24), idaresindeki kepçeye arkadan çarptı.

Bu esnada Anadolu Üniversitesi'nde personel servisi yapan İ.E. (34) yönetiminde ki 26 AH 913 plakalı minibüsü de kepçeye çarparak savruldu.

Ardından kaza nedeniyle yol ortasında kalan kepçeye de M.D. (27) yönetimindeki 26 UL 718 plakalı otomobil ve bu araca da M.N. (26), idaresindeki 26 RA 314 plakalı otomobil çarptı.

Kazada yaralanan minibüs sürücüsü İ.E ile yolcular S.K., M.A., K.A., M.A.Ç., A.A., T.Ö., M.Ü., F.K., ile T.D., 112 Acil Servis minibüsüyle götürüldükleri Yunus Emre ve Eskişehir Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, polis kazayla alakalı inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler