34 yıl önce gittiği evi unutmadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilçe merkezindeki toplu açılış töreninden sonra 1979 yılında ilçeye yaptığı ziyarette konuk olduğu Mehmet Ateş'in evine gitti.Eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile gittiği evde, aile üyeleriyle bir süre görüşen Erdoğ

34 yıl önce gittiği evi unutmadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilçe merkezindeki toplu açılış töreninden sonra 1979 yılında ilçeye yaptığı ziyarette konuk olduğu Mehmet Ateş'in evine gitti.

Eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile gittiği evde, aile üyeleriyle bir süre görüşen Erdoğan, daha sonra Erciş'teki toplu açılış törenine katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Başbakanın evlerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Ateş'in oğlu Recep Ateş, 34 yıl önce Başbakan Erdoğan'ın evlerinde konuk olduğunu ve çay içtiğini söyledi.

Babası Mehmet Ateş'in hacda olduğu için kendisini karşılayamadığını bildiren Ateş, "Başbakan'ın evimizi ziyaret etmesi çok güzel bir şey. Allah ondan razı olsun. Kendisine çok teşekkür ederiz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Başbakanımıza aşure ve kahve ikram ettik" dedi.

Recep Ateş'in oğlu Abdullah Ateş de Başbakan'ın ziyareti sırasında dışarıda bekleyen koruma polislerine tandır ekmeği ve otlu peynir ikram etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem