31’inin daha görev yeri değiştirildi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevli 11 amir ile 19 polis memuru Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlerinden alındı. Ayrıca görevden alınan amir ve memurların branşlarının da iptal edildiği öğrenildi.17 Aralık’taki operasyo

31’inin daha görev yeri değiştirildi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevli 11 amir ile 19 polis memuru Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlerinden alındı. Ayrıca görevden alınan amir ve memurların branşlarının da iptal edildiği öğrenildi.

17 Aralık’taki operasyonunun ardından Türkiye genelinde görev yapan emniyet müdürleri, amirleri, üst düzey polis şeflerinin yer değişimi sürüyor. Görev değişiklikleri bugün de devam etti. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevli 11 amir ile aynı şubede görevli 19 polis memuru Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevden alındı. Ayrıca görevlerinden alınan amir ve polis memurlarının branşlarının da iptal edildiği öğrenildi.

Yer değiştirmelerin devam edeceği öğrenilirken, görevden alınan emniyet görevlilerinin “yürütmeyi durdurma kararı” alınması için idare mahkemesine müracaat edecekleri belirtildi. Öte yandan 18 Aralık’ta Bursa’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü de değiştirilmişti.

SAKARYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KOM ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ziya Aygün, görevden alındı.

KOM Müdürü Ziya Aygün, yapılacak atamanın ardından görevinden ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem