3 yaşındaki çocuğu öldürdüler!

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde, anne- babası boşandıktan sonra velayeti babasına verilen 3 yaşındaki Hülya Şen'in, babasının birlikte yaşadığı sevgilisi Zehra Küçükçayır tarafından başının duvara çarpılması sonucu beyin kanaması geçirerek öldüğü iddia edild

3 yaşındaki çocuğu öldürdüler!

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde, anne- babası boşandıktan sonra velayeti babasına verilen 3 yaşındaki Hülya Şen'in, babasının birlikte yaşadığı sevgilisi Zehra Küçükçayır tarafından başının duvara çarpılması sonucu beyin kanaması geçirerek öldüğü iddia edildi. Suçlamayı kabul etmeyen Zehra Küçükçayır ile baba Murat Şen tutuklandı.

Hülya Şen, geçen pazar günü merdivenden düştüğü söylenerek Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar bulunan ve başından yaralanan Hülya Şen, yapılan ilk müdahalesinin ardından Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan küçük kızı muayene eden doktorlar, küçük kızın vücudundaki morluklar dışında cinsel organı ve makatında da sert bir cisimle yapılan müdahale sonucu yara oluştuğunu gördü. Bunun üzerine durumu polise bildirdi. Polis, baba Muran Şen ile sevgilisi Zehra Küçükçayır'ı gözaltına aldı. Murat Şen polise verdiği ilk ifadesinde olaydan haberinin olmadığını söylerken, Küçükçayır ise  küçük kızın merdivenlerden düştüğünü ileri sürdü.

KADININ 8 YAŞINDAKİ OĞLU SÖYLEDİ

Zehra Küçükçayır'ın ilk eşinden olan oğlu 8 yaşındaki M.K.'nin ise polise, annesinin Hülya'nın başını duvara vurarak dövdüğünü söylediği belirtildi. Murat Şen ve Zehra Küçükçayır, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Tedavi altına alın Hülya Şen ise, yapılan tüm müdahaleye rağmen bugün yaşamını yitirdi.

Mersin'in Aydıncık İlçesi'nde oturduğunu belirten ve haber verilmesi üzerine Konya'ya gelen küçük kızın annesi 29 yaşındaki Özlem Yeşil ise, Murat Şen ile 8 yıl evli kaldıklarını ve aldatıldığı gerekçesiyle geçen Haziran ayında boşandıklarını söyledi. Boşandıktan sonra kızının velayetinin babasına verildiğini  belirten anne Yeşil şöyle dedi:

''Mahkeme kararı ile kızım eski eşimde kaldı. O da sevgilisiyle birlikte yaşıyordu. Boşandıktan sonra kızımı bir kez gördüm. Sürekli telefonla görüşüyorduk. Pazar günü ise polisler kızımın merdivenden düştüğünü belirtip, hastaneye gelmemizi söyledi. Ben de kardeşimle Konya'ya geldim. Biz geldiğimizde kızım yoğun bakım altında idi.''

İŞKENCE İDDİASI

Kızının vücudunda morluklar olduğunu anlatarn Özlem Yeşil, ''Doktorlar morlukların yanı sıra cinsel organı ve makatında yara olduğunu söyledi. Kızıma işkence yapıldığını düşünüyorum. Eski eşim bana evlilik dönemimizde hiç şiddet uygalamadı. Ama sevgilisinin kızıma işkence yaptığı iddia ediliyor. Suçluların en ağır şekilde cezalanmasını istiyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem