3 terörist ölü ele geçirildi

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, Erciş'te güvenlik güçleri ile terör örgütü arasında çıkan ve bir astsubayın şehit düştüğü çatışmada, 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği belirtildi.Van Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "13.11.2015 gün

3 terörist ölü ele geçirildi

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, Erciş'te güvenlik güçleri ile terör örgütü arasında çıkan ve bir astsubayın şehit düştüğü çatışmada, 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği belirtildi.

Van Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "13.11.2015 günü sabah saatlerinde Van-Erciş ilçesi Taşkapı Mahallesi Gergili Mezrasında bir (1) Astsubayımızın şehit olması ve üç (3) güvenlik görevlimizin yaralanması olayında devam eden operasyonlarda 3 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Olayla ilgili operasyon ve adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler