3 Temmuz Davasının savcısı ihraç edildi!

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, aralarında "3 Temmuz Şike Operasyonu"nu başlatan Zekeriya Öz'ün de bulunduğu savcılar Celal Kara, Muammer Akkaş, Mehmet Yüzgeç ile hakim Süleyman Karaçöl’ün meslekten ihraçlarına karar verdi.Kararın ardından Twitter'da

3 Temmuz Davasının savcısı ihraç edildi!

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, aralarında "3 Temmuz Şike Operasyonu"nu başlatan Zekeriya Öz'ün de bulunduğu savcılar Celal Kara, Muammer Akkaş, Mehmet Yüzgeç ile hakim Süleyman Karaçöl’ün meslekten ihraçlarına karar verdi.

Kararın ardından Twitter'da açıklama yapan Zekeriya Öz, ''Haberler doğruysa HSYK yetki gaspı yapmıştır. Verdiği karar yok hükmündedir verdiği kararda milletinden gecikmeden ötürü özür de dilememiştir. HSYK anayasa ve yasaları çiğneyerek savunmamızı dahi almadan yukardan aldığı talimatla bu kararları vermiştir yazıklar olsun bağımlı HSYK'ya'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem