3 şehidin kimlikleri belirlendi!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK'nın silahlı saldırısı sonucu şehit olan askerlerin Yüzbaşı Erdal Okul (Tokat-Turhal), Er Yusuf Aktan (Adana-Yüreğir) ve Er Onur Karakuş (İstanbul-Edirnekapı) olduğu açıklandı.Şırnak'tan Diyarbakır'a helikop

3 şehidin kimlikleri belirlendi!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK'nın silahlı saldırısı sonucu şehit olan askerlerin Yüzbaşı Erdal Okul (Tokat-Turhal), Er Yusuf Aktan (Adana-Yüreğir) ve Er Onur Karakuş (İstanbul-Edirnekapı) olduğu açıklandı.

Şırnak'tan Diyarbakır'a helikopterle getirilen şehitlerin cenazesi, Diyarbakır Asker Hastanesinde düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderilecek.

Törene, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de katılacak.

İŞTE SALDIRI YERİ
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde askeri birliğe uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu 1'i yüzbaşı 3 asker şehit oldu. Aynı bölgede daha önce yol kontrolü yapan askerler kameraya böyle yansımıştı.

Beytüşşebap ilçe girişine yakın bir bölgedeki 2'inci Köprü mevkiinde, operasyondan dönen askeri birliğe bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda, 3 askerimiz şehit oldu. Kato dağı eteklerinde bulunan mevkiide frekans bozucu seyyar Jammer ve keskin nişancılarla yol kontrolü yapan askeri birlik kameralara böyle yansımıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem